Autobekleding

Lukkien Autobekleding verzorgt voor u het herstellen of vernieuwen van uw bekleding. Op ambachtelijke wijze en met moderne technieken wordt de bekleding naar uw wens hersteld. Met onze brede kennis adviseren wij u graag over materialen zoals stoffen, kunstleer, leer, schuim en lijmen. De mogelijkheden en oplossingen worden samen met u bekeken zodat wij kunnen streven naar een goed eindresultaat.

Auto
Heeft u een nieuwe auto of een klassieker en een minuscuul gaatje of een slijtage plek in de bekleding? Alle beschadigingen aan bekleding kunnen wij herstellen. Van dashboard tot kofferbak, van hemelbekleding tot tapijt en alles wat daar tussen zit. Er zijn ruim 4000 verschillende originele materialen leverbaar. Vele gangbare stoffen van bijvoorbeeld Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford en Opel zijn op voorraad.

Herstel
werkzaamheden o.a.:
Herstellen van brandgaten
Herstellen van winkelhaken.
Vervangen van bekleding i.v.m. slijtage door in- en uitstappen
Moduleren en vervangen van kapotte schuimdelen in stoelen.

Motorfiets
Motorfietszadel of buddyseat beschadigd? Dan maken wij hem weer als nieuw. Het kan ook zijn dat het zadel te hard of te zacht is, te hoog of te laag of het model niet naar wens is. Dit is aan te passen naar uw wens. Vraag naar de mogelijkheden en kom een keer langs. Zelfs voor de winter hebben wij passende oplossingen.

Buddyseat verwarming
Zelfs aan de motorrijders wordt gedacht in de koude winter maanden. Wij leveren Carbotex buddyseat verwarming voor in uw buddyseat. De verwarmingsmat wordt geplaatst onder het bekleedmateriaal, een verschil dat u voelt maar niet ziet!

Bestelauto
In de zakelijke markt heeft de stoel en de bekleding het zwaar te verduren. Het gebeurt regelmatig dat de complete bekleding van stoel is versleten en schuim is weggezakt. Dan is het belangrijk om de stoel zo snel mogelijk te laten herstellen, om lichamelijke klachten te voorkomen.

Vrachtauto
Een miljoen kilometers is voor een vrachtauto geen probleem. De vraag is: houdt de stoel dat ook zo lang uit? Voor onderhoud, vernieuwen en herstel van de stoel kunt u bij ons terecht. Ook voor matrassen, stoelhoezen en aanpassingen in de cabine. Veel werkzaamheden aan de vrachtauto worden door ons in samenwerking met DAF, Scania, Mercedes, MAN of Volvo verzorgd.

Land- en wegenbouw
De stoelen in de land- en wegenbouw worden intensief gebruikt. Bij veel machines met vaak weinig kilometers zijn de stoelen versleten of soms compleet weggezakt. Van belang is dat deze stoelen goed worden onderhouden en op tijd worden hersteld.