Landrover

Recaro en Scheel stoelen speciaal voor de Landrover Defender!
Landrover Defenders met een af fabriek uitgevoerd RECARO interieur beschikken over een uitneembare zitting om gemakkelijk bij de accu te kunnen indien nodig. De Recaro Cross Sportster CS is nu ook leverbaar voor achteraf leveren en inbouw.

De stoel is ontwikkeld voor SUV’s, terreinauto’s en bestelwagens. Uitgevoerd met een lage zit zijwang, waardoor een makkelijke instap gegarandeerd is. En toch blijft de zijdelingse ondersteuning uitstekend vanwege de voorgevormde rugleuning. Een hybride constructie in opbouw en gebruik, geheel nieuw ontwikkeld voor zowel de autosportfans als de comfort liefhebbers. De stoel bestaat grotendeels uit kunststof en nog slechts enkele metalen onderdelen. De bekende rug ontgrendeling is middels een uniek concept verplaatst naar de gordeldoorvoer, geïntegreerd in het versterkte kunststof.

Scheel
De Scheel stoel heeft een lage zit zijwang waardoor een makkelijke instap gegarandeerd is. Toch blijft de zijdelinkse ondersteuning goed vanwege de voorgevormde rugleuning. Speciaal voor de Land Rover heeft Scheel Autofauteuils de uitvoering Scheel LR Edition. De stoel is voorzien van een uitneembaar zitvlak waardoor u gemakkelijk bij de accu kunt komen.

Contact opnemen