Reconditioneren

Onze ervaring is dat de autostoel ongeacht de kilometers of de leeftijd doorzakt. Hierdoor ontstaan zit- en rugklachten. Dit is te herkennen aan een zeurende pijn in de onderrug of tintelingen in de benen. Vaak heeft u het zelf niet in de gaten dat de autostoel hiervan de oorzaak is. Om de autostoel weer in de originele staat terug te brengen kunnen wij de autostoel reconditioneren.

Reconditioneren
Het reconditioneren brengt de autostoel weer in de originele staat. De autostoel wordt compleet ontmanteld en de originele vulling wordt gereconditioneerd. Wij behouden hierdoor de originele autostoel, bekleding en veiligheid. Ook kunnen wij de autostoel individueel aanpassen. Het reconditioneren wordt uitgevoerd op afspraak en volgens onderstaand stappenplan. In de meeste gevallen is de auto binnen 4 uur gereed.

Het reconditioneren kent twee uitvoeringen:
Het reconditioneren en aanpassen van de stoel.
Het reconditioneren, aanpassen en monteren van een luchtverstelbare lendesteun. Deze lendesteun zorgt voor een individuele ondersteuning onder in de rug.

Het stappenplan:

Stap 1.
Beoordelen van de staat van de autostoel en analyseren van de klacht
rugklachten_1
Stap 2.
Afspraak plannen en auto aanleveren.
rugklachten_2
Stap 3.
Stoel uit de auto demonteren.
rugklachten_3
Stap 4.
Bekleding en vulling demonteren.
rugklachten_4
Stap 5.
Stoel reconditioneren, aanpassen en eventueel monteren van de lendesteun.
rugklachten_5
Stap 6.
Vulling en bekleding monteren.
rugklachten_6
Stap 7.
Stoel in de auto monteren.
rugklachten_7

Bij aflevering van de auto krijgt u van ons een advies en een zitinstructie. Het reconditioneren en aanpassen kan ook voor de passagiersstoel verzorgd worden. Ook kunnen wij tijdens het reconditioneren eventueel de bekleding tegen meerprijs herstellen of een stoelverwarming of instelbare armsteun monteren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact opnemen