Evenementen


Wings-wheels-and-goggles

Op 8 en 9 juni jl. was er op vliegveld Teuge voor het eerst het evenement Wings Wheels and Goggles. Een evenement met auto’s van voor de oorlog, klassieke vliegtuigen entertainment en show. Een strijd tegen de voor oorlogse auto’s en de klassieke vliegtuigen door een rally te rijden en te vliegen. Er was een vlieg show waar de piloten hun stunts lieten zien en de Breitling meisjes op de vleugels stonden. Parachutes en nog veel meer…
Ook wij waren hier bij aanwezig met een mooie stand vol met Klassiek materiaal en de Classic Cars Seats.

wwg_2_grootwwg_1_grootwwg_6_grootwwg_4_grootwwg_5_grootwwg_3_groot

Concours d'élégance Paleis Het Loo 2010

NEDERLANDS GROOTSTE KLASSIEKERFEEST ONGEKEND SUCCES

Het Concours d’élégance op Paleis Het Loo is een groot succes geworden. Prachtig weer, een fraaie collectie klassiekers, boeiende sprints, een goed gevulde klassieker parkeerplaats en er waren beeldschone winnaars. In de negenjarige geschiedenis van het Concours kwamen er nooit zo veel bezoekers naar de paleistuinen. Maar liefst 20.000 autoliefhebbers keken er hun ogen uit en zagen een enorme verzameling historische vierwielers. De deelnemers en bezoekers, iedereen is het er over eens dat ons Concours is uitgegroeid tot een volwassen en exclusief evenement dat zijn gelijke niet kent in Nederland.
Voor het eerst stond Lukkien Autobekleding, op uitnodiging, op het Concours en hadden een prachtige plek in de Royal Fair. Heerlijk in de zon hebben wij genoten van het enthousiasme van de bezoekers. Ook dit jaar stonden er weer klassiekers waar wij voor de bekleding gezorgd hebben.
Wij hebben een kleine impressie gemaakt van dit weekend en wie weet tot de 10de editie!

concour (1)