Veelzijdig vakwerk, maximaal maatwerk

Lukkien heeft een reputatie als het gaat om herstellen van beschadigde of versleten autostoelen, en nieuwe stoffen en leren interieurs voor klassiekers. Maar ons vakwerk gaat verder dan alleen autointerieur. We verzorgen ook alle denkbare aanpassingen die uw auto, bedrijfswagen of (landbouw)voertuig comfortabeler, veiliger of ergonomischer maken.

“Beter dan origineel”
Een autozetel die uitnodigt, zonder sleetse plekken en beschadigingen. Dus voor zowel de recente middenklasser als voor de exclusieve klassieker geldt: een stoel die ja zegt. Onzichtbaar hersteld, of naar wens gemaakt. Datzelfde geldt overigens voor motorbuddyseats en stoelaanpassingen als draaiplateaus, lendesteunen, zwenkstoelen en sledes. “Beter dan origineel”.

Uitgebreid! Gespecialiseerd! Specifiek!
In elke gewenste kleur, in stof of kunststof: onze cabriokappen overtreffen niet zelden de fabrieksversie. Ook in achteraf inbouw van open daken zijn we specialist, met de Webasto Hollandia lijn. Inbouwen van multimedia doen we eveneens op maat. Carkit, DVD, navigatie, hoofdsteunbeeldscherm, alarmsysteem, voor ons geen inbouwgeheimen.

Onze werkzaamheden zijn uitgebreid, gespecialiseerd en specifiek klant gericht. Dus ook met vragen over stoelverwarming, kinderstoel, motorzadel, bedrijfswagen, vrachtwagen of landbouwvoertuig kunt u bij ons terecht.

Snel contact opnemen

Contact opnemen