Gepassioneerd in bekleding. Dát zijn de experts van Lukkien Autobekleding. Wij lopen warm voor losse stiksels, doorgezakte stoelen en advies op maat bij uw lichamelijke klachten en daarvoor nodige stoelaanpassingen. Bij ons wordt uw verhaal serieus genomen en opgelost. Laat u van u horen?

Vertel ons uw verhaal

In onze werkplaats werken wij dagelijks aan auto interieurs die onderhoud of aanpassingen nodig hebben. Dat doen we met veel plezier én omdat we het leuk vinden om u te helpen. Het herstellen, vernieuwen en renoveren van versleten of doorgezakte stoelen kent voor onze intern opgeleide vaklieden geen geheimen meer. Logisch als u zich bedenkt dat wij elke dag opgewekt opstaan om de bekleding van uw youngtimer of klassieker weer zoals nieuw te maken. Maar ook voor het repareren of onderhouden van moderne bestelwagens, leaseauto’s of cabrio’s komen wij naar de werkplaats. Bekijk al onze vakgebieden rondom autobekleding!

We doen nóg meer dan alleen bekleden!

 

Beschadigde stoffen, versleten autozetels en het aanbrengen van lederen bekleding zijn zomaar wat activiteiten van onze autobekleders. Onderdelen zoals tapijt, stof, leer, kunstleer (Skai), polyether en schuim zijn ook aanwezig in ons atelier, zodat we direct voor uw klassieker of middenklasser aan de slag kunnen. Ook als u zonder afspraak langs komt rijden proberen wij u te helpen of advies te geven voor bijvoorbeeld uw houding of zittingaanpassingen. We werken met leveranciers als Carmat en Westtrading samen, zodat kwaliteit gegarandeerd kan worden. Op deze manier kunnen wij in samenwerking met onze leveranciers, elkaar versterken en samen zorgen voor de beste (ergonomische) oplossingen voor u op maat.

 

Creatieve en kwalitatieve bekleedtechnieken

 

Met veel geduld en met de modernste technieken demonteren, analyseren en stofferen onze vaklieden het interieur van uw auto compleet naar uw wens. Daar worden we blij van. We maken hierbij gebruik van de meest recente stoffen, (kunst)leder, schuim, lijmen en gereedschappen. Veel voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn brandgaten, slijtage door in –en uitstappen, doorgezeten schuimdelen in stoelen en winkelhaken. Lukkien Autobekleding levert verschillende originele stoffen en leersoorten voor het repareren van bekleding. Uw oldtimer, klassieker, bestelwagen of vrachtwagen kan door onze specialisten van nieuwe hemel, tapijt en bekleding voorzien worden. We houden hierbij rekening met het milieu en de duurzaamheid van uw carrosserie. Met onze brede kennis adviseren wij u graag over de mogelijkheden en oplossingen voor uw vraag.

Contact opnemen