Business line

Professioneel werkplekadvies en een goede houding op je werkplek, voorkomt nekklachten of schouderklachten. Heeft u een oriënterende vraag over ergonomie of misschien helaas zelfs al wel een concrete klacht?

Ik wil gratis werkplekadvies

Businessline bureaustoelen op maat gemaakt.

In onze werkplaats werken wij dagelijks aan auto interieurs, open daken, klassiekers en persoonlijke autoaanpassingen. Ook dedicated werkplekadvies behoort tot de mogelijkheden bij Lukkien Ergonomie & Vervoer. Ergonomisch zitten op kantoor, een goede werkhouding tijdens de vele werkuren op een stoel en zitcomfort zijn belangrijke aspecten bij het gezond houden van uw lichaam tijdens het uitvoeren van uw (zittende) beroep. Een kantoorstoel of bureaustoel waar u 10 jaar mee kunt doen; dat is ons uitgangspunt hierbij. Wij maken hiervoor gebruik van gerenommeerde merken en werken samen met gespecialiseerde bedrijven. Daardoor kunnen we u een breed en flexibel assortiment aan businessline stoelen aanbieden. We voorkomen hiermee samen met u chronische nekklachten, rugklachten of beenklachten. De styling van de stoel wordt uiteraard ook op maat gemaakt, zodat de stoel goed past in het interieur. Persoonlijk advies is altijd het beginpunt: uw lichamelijke klacht of specifieke wens staat centraal.

Aangepast op uw werksituatie

De maatwerk oplossingen die onze deskundigen aan u kunnen presenteren, zijn innovatief en doordacht. Ambachtelijk maatwerk gericht op uw eigen situatie. We proberen hiermee te voorkomen dat u scheef zit, een te korte zitting heeft of een niet optimale leuning of ondersteuning heeft. Onze specialisten houden rekening met een aantal belangrijke zaken:

  1. De ergonomische bril
  2. Zijdelingse steun (mogelijk verstelbaar)
  3. Rugleuning op maat (lengte)
  4. Corrigerende rugleuning
  5. Zitting op maat (mogelijk verstelbaar)
  6. Instelbare lendesteun

U leest het goed: onze ergonomische bril staat op nummer 1. Een goede ergonomische houding is doorslaggevend bij het voorkomen van klachten aan uw lichaam. Hierbij helpen wij u persoonlijk. De businessline stoelen van Lukkien Ergonomie & Vervoer zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren en stoffen; het oog wil immers ook wat. Vraag naar de mogelijkheden en creëer de werkplek waar u en uw lichaam met een gerust hart en zonder klachten aan het werk kunnen!

Contact opnemen