Reconditioneren

Een andere auto aanschaffen, omdat u klachten heeft over de stoel? Wist u dat zelfs de kleinste stoelaanpassing een groot effect kan hebben op uw zitcomfort? Bespaar een dure aanschaf, door deze werkzaamheden aan de ergonoom van Lukkien over te laten. Wij hebben de ervaring! Vaak al in vier uur gerealiseerd!

Reconditioneer mijn autostoel!

Waarom een nieuwe autostoel als reconditioneren ook kan?

Doorgezakte zittingen, een defecte vulling, het herstellen van slijtageplekken of een autostoel die persoonlijk afgesteld mag worden: dagelijkse kost voor de professionele werknemers in ons atelier. Vaak kiezen bedrijven of particulieren er te snel voor om een autostoel te vervangen, als deze gebreken of onvolkomenheden vertoont. Reconditioneren – oftewel het weer in originele staat terugbrengen – van een autostoel is negen van de tien keer nog een goede mogelijkheid. De stoel functioneert daarna weer zoals vanouds. En er heeft nog een professional naar gekeken ook, zodat uw houding ergonomisch perfect is. Zeurende pijn of tintelende benen, behoren vanaf vandaag tot het verleden. Lukkien Ergonomie & Vervoer helpt u hierbij persoonlijk op weg.

Hoe wij uw autostoel reconditioneren

Het reconditioneren van een autostoel bij Lukkien Ergonomie & Vervoer gaat altijd door middel van hetzelfde stappenplan. Dit doen we, omdat dat kwaliteit oplevert. Dat hebben we in de afgelopen jaren met onze ervaring vastgesteld. Op onze ambachtelijke en zelf ontwikkelde werkwijze herstellen, repareren en corrigeren wij uw doorgezakte autostoel:

  1. We luisteren naar uw verhaal
  2. Beoordelen van de staat van uw autostoel
  3. Afspraak maken en auto aanleveren
  4. Stoel uit de auto demonteren
  5. Geheel ontmantelen van uw autostoel
  6. Reconditioneren en aanpassen autostoel
  7. Vullen en bekleden van de stoel
  8. Autostoel in uw auto monteren

Uiteraard is het mogelijk om extra’s als stoelverwarming of andere aanpassingen te laten toevoegen bij Lukkien Ergonomie & Vervoer. Bij de aflevering van uw auto, krijgt u van ons een persoonlijke zitinstructie. U kunt dan weer veilig, betrouwbaar en weer als nieuw de weg op!

Contact opnemen