Stoelverwarming

Stoelverwarming die gemakkelijk te bedienen is, die jouw auto in koude dagen snel op temperatuur krijgt en professioneel en veilig geïnstalleerd is. Dat is waar Lukkien Autobekleding u bij kan helpen. Bent u op zoek? Wij helpen u graag!

Voel de warmte

Stoelverwarming inbouwen met perfectie.

Lukkien Ergonomie & Vervoer ziet stoelverwarming als een onzichtbare luxe toevoeging aan uw autostoel. We helpen u comfortabel de weg op, maar zorgen met onze stoelverwarming ook voor het voorkomen van rug- en zitklachten. Met name bij lange ritten – bijvoorbeeld zakelijk of bij een vakantiereis – is de kans op ongemakken groter. Onze specialisten kunnen u adviseren bij het plaatsen of inbouwen van een stoelverwarming. Hierbij houden wij rekening met het interieur van uw auto. Ook lederen interieurs of klassiekers zijn voor ons bekend terrein. We houden bij het plaatsen van de schakelaar, ook altijd rekening met het uiterlijk. Prettig voor het lichaam en het oog dus.

Comfort voor zitvlak en rug

Stoelverwarming inbouwen in vrachtwagens, bestelwagen of auto: bij onze deskundigen kunt u terecht voor tal van vragen. De stoelverwarming van Lukkien Ergonomie & Vervoer is van het bekende merk Carbotex. Lukkien Autobekleding is importeur van Carbotex stoelverwarming voor Nederland en adviseert graag over de mogelijkheden. Carbotex heeft een aantal grote voordelen. Zo wordt de warmte door de honingraatstructuur gelijk verdeeld over de stoel, de zitting en uw rug. U kunt zelf bepalen – door middel van een schakelaar – op welke stand u de verwarming in wilt stellen. Onze schakelaars kunnen een 25% warmteafgifte instellen, een 75% warmteafgifte instellen of zelfs 100% warmteafgifte realiseren! Tevens is het aan u of u stoelverwarming voor alleen de bestuurdersstoel laat inbouwen, of dat u alle stoelen voorziet van verwarming; bijvoorbeeld ook de achterbank. We bieden de gehele dienst: tot en met aansluiting aan het boordnet. Wij verplichten u tot niets, maar vertellen er wel graag over. Maak veiliger uw kilometers, door te profiteren van de warmte van innovatieve stoelverwarming. Onderdruk en voorkom klachten aan uw rug met de stoelverwarming van Lukkien Ergonomie & Vervoer. Onze deskundigen luisteren graag naar uw verhaal.

Contact opnemen