Eerste Apeldoornse Saab open dag groot succes!

16 maart jl. werd de eerste Saab Open Dag van Lukkien Autobekleding gehouden in Apeldoorn. Als Saab specialist móest dit er wel een keer van komen natuurlijk! Met een opkomst van bijna honderd Saab liefhebbers, kunnen we spreken van een mooi succes. De speciaal ingerichte SaabParking stond vol met klassiekers, hetgeen laat zien dat bezoekers echt zaten te wachten op een evenement als deze. Een korte terugblik op deze unieke dag, waarbij ook auto aanpassingen te zien waren.

Demonstraties en een uniek kijkje in onze werkplaats

Lukkien Autobekleding heeft een eigen werkplaats. Daar zijn we trots op. Dagelijks werken we hier aan bekende zaken als het bekleden van auto’s, repareren van instapschade, hemelproblemen van de 900 classic en stoelbekleding. Ook voor het herstellen van schuimdelen, cabriodaken, stuurwielen en tapijt draaien wij onze hand niet om in onze professionele werkplaats.

Afbeelding 1: Bezoekers van de Saab Open Dag stellen Saab specialisten in onze werkplaats alle vragen die ze willen.

De bezoekers van de open dag hebben in deze werkplaats diverse live demonstraties gezien en ook voor het bekijken van verschillende interieurs zat je bij Lukkien Autobekleding goed deze dag. Partners als Saab Apeldoorn en Saab World waren aanwezig om hun kennis te delen. Rozendal gadgets was er met onderdelen en Ster interieurs heeft zich tevens gepresenteerd, als het gaat om leerherstel en spuitwerk. Bestuursleden van de Saab club zijn de hele dag aanwezig geweest. Het grote aantal bezoekers had op deze manier volop de ruimte en de kans om al hun prangende vragen te stellen en kennis op te doen over alle mogelijkheden.

Afbeelding 2: Live demonstraties tijdens de Saab Open Dag, een uniek kijkje in de keuken van een Saab specialist!

Achter de schermen van Lukkien Autobekleding

Tijdens de Open dag konden bezoekers alle geheimen ontdekken van onze manier van werken. Al onze professionele vakmannen waren aanwezig en konden de hemden van het lijf gevraagd worden. We zijn enorm trots op de opkomst en kijken uit naar een mogelijke tweede Saab open dag!

Mocht u als bezoeker nog iets vergeten zijn om te vragen of willen aangeven dat er een volgende Saab open dag moet komen, dan kunt u dat altijd in ons contactformulier melden.

Contact opnemen

Nog niet uitgelezen? We hebben nog leuke informatie over het bekleden van auto’s tijdens het Concours d’élégance 2018 in Apeldoorn. Lees dit blog hierover door op de button te klikken.

Demo_auto_bekleden_Concours_2019_Lukkien_Apeldoorn