Lukkien: ergonomische aanpassingen voor lichaam en voertuig

Ons maatwerk geeft u de juiste houding

Rijdende professionals verdienen op z’n minst goede werkplekken. Individuele aanpassingen aan de standaardstoel. Op maat gemaakte stoelen van: Recaro, ASS, Scheel, ISRI en Grammer. Volledig ergonomisch verantwoord. Door onze jarenlange ervaring als ergonoom , zijn wij in staat u optimaal te helpen.

Specifieke aanpassingen en maatproducten hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt hieronder;

Hoe gaan we te werk?
Bij Lukkien gaat maatwerk verder dan alleen het grootste assortiment. Het begint met u, uw werkzaamheden, uw wensen en uw houding. De keuze van het type stoel wordt in eerste instantie bepaald door de lichaamslengte en het gewicht van de bestuurder. Ook het dagelijkse gebruik bepaalt de keuze van de juiste stoel. Voor bestuurders die veel in- en uitstappen zijn hoge zit- en rugwangen minder geschikt. Aan de hand van al uw persoonlijke gegevens en wensen wordt een basismaat stoel uitgekozen, die vervolgens geheel op uw situatie wordt afgestemd.

Chauffeursstoelen, een specialisme!
Ook al is het voornamelijk zittend, voor de beroepschauffeur is autorijden werken. Onder het rijden zijn benen, voeten, armen en handen voortdurend in de weer en wordt het hele bewegingsapparaat aangesproken. Een juiste, ontspannen zithouding is dus uiterst belangrijk. Daarom maken we de chauffeursstoelen niet alleen op maat, maar ook met individuele verstelmogelijkheden. Verstellingen in de stoel voor zitlengte, lendesteun of schouder zorgen voor optimale ergonomie onder alle omstandigheden.

Auto-aanpassingen om mobiel te blijven
Mobiliteit en zelfstandigheid: een waardevol goed voor ieder mens. Daarbij hoeft een lichamelijke handicap geen belemmering te zijn. Bij Lukkien verrichten we vele technische aanpassingen, al dan niet in combinatie met revalidatiehulpmiddelen. Aangepaste stoelen, draaiplateaus , zwenkstoelen, sledes, handgrepen, daarin zijn we dé expert. Ook aanpassingen als kniegas, handsegmentgas, handbedrijfsrem, voeren we moeiteloos uit. Een rolstoellift of oprijgoten? We maken het op maat voor elk type voertuig.

Snel contact opnemen


Contact opnemen