Een autostoel om in te ontspannen

Rugklachten, schouderklachten of tintelingen in de benen. Klachten die u niet wil hebben tijdens het besturen van uw geliefde voertuig. Goed zitten in uw auto, dat is waarbij onze professionele ergonoom u wil helpen. Wij denken mee om een oplossing of auto-aanpassing op maat te realiseren!

Ik wil goed zitten!

Voor veel professionele beroepschauffeurs is hun autostoel dagelijks de werkplek voor minimaal acht werkuren. Houding en comfort is dan essentieel om klachten aan je lichaam te voorkomen. Kennis van ergonomie is dan benodigd, om de juiste autostoel te ontwikkelen of reconditioneren. Een autostoel die ondersteunt, prettig zit, de juiste houding bevordert en lichamelijke ongemakken voorkomt. Onze stoelen zijn ergonomisch gevormd en worden door onze deskundigen op maat gemaakt. Ieder persoon is namelijk anders en verdient de beste autostoel. Onze aanpassingen worden per individu op maat gemaakt. Uw eigen klacht, blessure of pijn is leidend. Door samen te zorgen voor de juiste steun, het inmeten van de beste hoogte met een goede lijn, kunt u vele kilometers afleggen in een stoel die perfect zit.

Aanpassingen en maatwerk werkwijze

Onze visie is zowel simpel als doeltreffend: zoals het bandenvlak het enige contact vormt met de weg en dus zeer belangrijk is, zo is uw autostoel het enige contact met uw lichaam. Een goede autostoel is dus een erg belangrijke factor in uw auto! Lukkien Ergonomie & Vervoer werkt volgens een vaste werkwijze om dit voor elkaar te krijgen. Uw lichaam vormt daarbij de basis, op de voet gevolgd door de werkzaamheden die u of uw werknemer gaat uitvoeren.

  1. Uw lichaam en persoonlijke wensen
  2. Lengte en gewicht van de bestuurder
  3. De dagelijkse werkzaamheden
  4. Keuze voor een basismaat autostoel
  5. Persoonlijke ergonomische aanpassingen

Aanpassingen_Ergonomisch_maatwerk_Lukkien_Autobekleding_Apeldoorn

Chauffeursstoelen ontwikkelen is een specialisme. Voor de bestuurders is hun werk lichamelijk zwaarder dan veel mensen denken. Dit vraagt de nodige kennis en kunde. Tijdens het rijden zijn benen, voeten, armen en handen voortdurend wisselend actief en wordt het hele bewegingsapparaat aangesproken. Een juiste, ergonomische en ook ontspannen zithouding zijn dan uiterst belangrijk. Veilig rijden zonder afleiding door pijn is dan het resultaat.

Samenwerking met RDW Nederland

Individuele aanpassingen in en rond autostoelen zijn voor ons dagelijkse kost. Verstelmogelijkheden voor bijvoorbeeld zitlengte, lendesteun of schouder ondersteuning zorgen voor ergonomische zithoudingen. De technische aanpassingen van Lukkien Ergonomie & Zorg worden op maat ontwikkeld. Daarna worden de aanpassingen gekeurd en bij goedkeuring verwerkt in het systeem van de RDW. Bekijk de mogelijkheden voor uw eigen auto en vraag gerust naar ons advies: we luisteren graag naar uw verhaal!

Contact opnemen