Wij bekleden ook al jaren stoelen in zorgpraktijken! Tandartsstoelen of stoelen in zorginstellingen maken wij weer als nieuw. Maak gebruik van onze ergonomische kennis en geef uw patiënten het comfort dat ze verdienen. Wilt u meer weten?

Ik wil meer informatie

De uitstraling van een praktijk is belangrijk om vertrouwen te winnen van de bezoeker. De inrichting en hygiëne van de wachtkamer, de uitstraling van praktijkstoelen, bekleding van behandeltafels –en stoelen zijn de eerste indruk. Lukkien Ergonomie & Zorg is specialist in ergonomisch verantwoorde oplossingen op dit vakgebied. De patiënt, cliënt en ook de consument wordt steeds kritischer op de Nederlandse gezondheidszorg. De patiënt heeft de regie als het gaat om de keuze voor een zorgverzekeraar, behandelaar of behandeling in de medische of paramedische sector. Mede hierdoor is vertrouwen een belangrijke factor in de keuze voor een behandelaar, tandarts, mondhygiënist, fysiotherapeut of ziekenhuis.

Ergonomie ervaring in de zorgsector

De houding van de patiënt of cliënt is belangrijk. Een ergonomisch verantwoorde houding van het lichaam bevordert de behandeling en genezing van de patiënt. Lukkien Ergonomie & Zorg bekleedt stoelen, tafels en ook matrassen in de gezondheidszorg. We maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde materialen, duurzame vullingen, flexibel foam, schuim en kwalitatief hoogwaardige frameconstructies en houtwerk. We houden hierbij rekening met uw cliënt maar ook met uw eigen werkhouding! Een fitte behandelaar zorgt voor kwalitatief perfecte en hoogstaande zorg.

Autobekleder_de_beste_Lukkien_Autobekleding_Apeldoorn_klassiekers


Contact opnemen

Vakwerk in ergonomie en stijl

Hygiëne en esthetische oplossingen gaan bij Lukkien Ergonomie & Zorg hand in hand. Uw wens, stijl, functionaliteit en eisen omtrent uw werkhouding zijn daarbij doorslaggevend. Het is zelfs mogelijk om uw huisstijl te verwerken in de bekleding van uw praktijkmeubilair. Lukkien Ergonomie & Zorg heeft ervaring in praktijken van:

  1. Tandartsen
  2. Mondzorgspecialisten
  3. Huisartsen
  4. Fysiotherapeuten
  5. Schoonheidsspecialisten
  6. Ziekenhuizen (kliniek en polikliniek)
  7. Spoed Eisende Hulp (SEH) en gipskamer
  8. En meer!

U kunt hierbij denken aan het aanpassen of herstellen van loodschorten op de afdeling Radiologie, het ontwikkelen van wervelplankmatrassen op de SEH en het opknappen van praktijkstoelen in verschillende behandelruimtes. Voor alle afdelingen in een ziekenhuis, zorginstelling of praktijk helpt Lukkien Ergonomie & Zorg met het behalen van een optimaal ergonomisch eindresultaat.