Voorbeelden praktijkstoelen

Voorbeelden van bekleding op behandelstoelen

Ons atelier staat vol met behandelstoelen, praktijkstoelen of stoelen die uit een ziekenhuis of zorginstelling komen. Allemaal hebben ze een eigen functie binnen de zorg. Wij vragen per stoel uit, wat de specifieke wensen en eisen zijn voor het gebruik van de stoel. Elke plek in een ziekenhuis, praktijk of zorginstelling is namelijk anders en vraagt om andere technieken en ondersteuning.
Nadat we samen met u een individueel plan hebben opgesteld gaan we aan de slag met het vervangen, vernieuwen of repareren van de stoel. Voordat we de behandelstoel aan u meegeven voor gebruik, vragen wij of u wil plaatsnemen in de stoel. U heeft dan de kans om nog wat kleine aanpassingen te laten realiseren. We weten dan zeker dat we aan uw wensen hebben voldaan, dat de stoel uw houding ondersteunt en dat we een ergonomisch waardige oplossing aan u presenteren. Wel zo prettig!

Bekijk het verschil tussen oude en nieuwe bekleding

Binnen de medische en paramedische sector is Lukkien Ergonomie & Zorg al ruim 70 jaar toonaangevend als het gaat om het bekleden van uw totale praktijk. Wij bekleden nieuwe tafels en stoelen met hoogwaardig materiaal dat bij de huisstijl van uw praktijk past, maar ook bestaand meubilair kunnen wij geheel of gedeeltelijk opnieuw bekleden. Bekijk onze voorbeelden en successen die we zonder u nooit hadden kunnen behalen.

Heeft u ook een beschadiging in uw behandelstoel, laat deze dan bekijken door onze deskundigen: we helpen u graag!


Oude bekleding

Nieuwe bekleding

Eurodent X4 oude bekleding

Eurodent X4 nieuwe bekleding

Anatom met oude bekleding

Anatom met nieuwe bekleding

Contact opnemen