Zorginstelling

Bent u van plan de stoelen in uw wachtkamer te vervangen? Denk dan eerst eens aan professioneel onderhoud! Dat kan u een dure aanschaf van nieuw meubilair schelen. Wij helpen met herstellen, aanpakken van slijtage of het repareren van meubilair.

Dit is wat ik wil!

Professionele stoelen in uw zorginstelling

Design, ergonomie en efficiëntie zijn belangrijk als het gaat om de uitstraling en professionaliteit van uw zorginstelling. Een treffende huisstijl die mensen aan uw instelling verbindt, een veilige werksituatie voor de werknemers en een gezonde werkhouding creëren een omgeving waar zowel bezoeker als ontvanger zich prettig voelen. Ergonomie en goed afgewerkt ziekenhuis meubilair dragen hieraan bij. Lukkien Ergonomie & Zorg bekleedt, repareert en vernieuwd behandelstoelen, wachtkamerstoelen en vele andere zetels in uw ziekenhuis. We houden hierbij rekening met geldende ISO-normen of NEN certificeringen, JCI regelgevingen en zaken rondom hygiëne, ergonomie en natuurlijk ook esthetiek. Het oog wil immers ook wat.

Een nieuwe stoel is niet altijd nodig!

Beschadigde stoffen en versleten behandelstoelen zijn in een omgeving als een ziekenhuis, vaak voorkomende uitdagingen. Niet onlogisch, wanneer u zich bedenkt dat er honderden patiënten per week plaatsnemen op een behandelstoel of behandeltafel. De investering om alle aanwezige stoelen in het ziekenhuis in één keer volledig te vervangen, loopt al gauw in de duizenden euro’s. Dat is lang niet altijd nodig! Lukkien Ergonomie & Zorg heeft ervaring in de gezondheidszorg en maakt met kwalitatieve bekledingstechnieken, uw behandelstoel weer als nieuw. Soms met een kleine reparatie. Wij hebben verschillende stoffen op voorraad, in alle mogelijk kleuren, en maken deze op maat voor uw stoel. Wanneer dit nodig is doen wij dit in overleg met fabrikant of leverancier.

Een stoel waarin de patiënt ontspant

Comfort, ondersteuning en vertrouwen is waar het om draait in een ziekenhuis of zorginstelling. Wanneer een patiënt het ziekenhuis binnenkomt is er vaak al spanning genoeg. Wij houden met de ontwikkeling van onze innovatieve oplossingen rekening met:

  1. Ondersteuning van de rug
  2. Juist afgestelde armleuningen en hoogte
  3. Benodigde drukpunten in de stoel
  4. Ergonomische zitting of vulling
  5. Antibacteriële eigenschappen

Lukkien Ergonomie & Zorg is al decennia lang werkzaam in deze zorgsector. We werken samen met Gelre ziekenhuizen, Deventer Ziekenhuis, het AMC Amsterdam, het LUMC in Leiden en het UMCU in Utrecht. Vraag naar onze oplossingen voor uw eigen zorginstelling of ziekenhuis, bij één van onze specialisten.

Contact opnemen