Live auto’s bekleden tijdens het Concours d’Élégance in Apeldoorn!

Van 29 juni tot en met 1 juli 2018 werd wederom het Concours d’Élégance gehouden. Dit succesvolle Apeldoornse event wordt sinds 1999 georganiseerd en trekt jaarlijks vele bezoekers en geïnteresseerden. Ook Lukkien Autobekleding was dit jaar weer van de partij. Op onze vernieuwde stand en dito ingerichte tijdelijke werkplaats, hebben wij ons vakwerk live laten zien. Dagelijks bekleden wij auto’s, klassiekers, stuurwielen en optimaliseren we op ergonomische wijze zittingen van autostoelen. In dit zonnige weekend deden we dit op locatie, bij Paleis het Loo. De bezoekers kregen op die manier een uniek kijkje in onze keuken. Proef de sfeer!

Ons unieke proces van A tot Z

Autostoelen bekleden is vakwerk. Met grote precisie, met veel passie, plezier en geduld wordt elk project aangepakt. Geen autostoel, lichaam of wens is namelijk hetzelfde. Soms vraagt een lichaam zelfs om een specifieke aanpassing aan de autostoel. Elke stoel, ieder persoon en elke situatie vraagt om een specifieke en ergonomische aanpak, soort stof of type leder. Onze deskundigen adviseerden tijdens het Concours d’Élégance vele honderden bezoekers over hun eigen trots, hun eigen klassieker of auto. Ons vakwerk kon van dichtbij gezien en soms zelfs geroken worden. De geur van echt leder hing in onze stand.

Lukkien_Autobekleding_autobekleding_Concours2018

Afbeelding 1. De door Lukkien Autobekleding ingerichte werkplaats tijdens het Concours d’Élégance 2018 in Apeldoorn. (bron: Contented Apeldoorn)

Een klassieke SAAB: onze oude liefde bekleden

De rode stoel die op de werkplaats live werd bekleed, was bestemd voor één van onze liefdes: een witte Saab. Specifiek en op maat werd deze autostoel bekleed en voorzien van originele stoffen bekleding. Bezoekers konden met hun eigen ogen het proces van ontleding van de stoel tot en met de inbouw in de Saab zien. Het resultaat was verbluffend en de reacties op deze nieuwe bekleding ook. Onze naam als Saab-specialist werd bevestigd door de kenners die onze stand bezochten.

Wij bekleedden de ‘Best of show’ Porsche 911 T!

Bescheiden, maar toch ook trots; dat past bij Lukkien Autobekleding. Uit ongeveer 70 klassieke auto’s werd door een zorgvuldig samengestelde vakjury de zogenaamde ‘Best of show’ gekozen. De winnende Porsche 911 T werd recent compleet gerestaureerd en wij waren in 2015 verantwoordelijk voor de vernieuwde lederen bekleding. Het leder heeft een beige kleur met Classic Porsche Nerf. Het tapijt is Haargarn Bouclé, eveneens met een beige kleur. Uiteraard zijn wij hier als Lukkien Autobekleding erg trots op! Ons vakwerk is beloond! Ook benieuwd naar onze kunsten? Neem dan gerust contact met ons op!

Lukkien_Autobekleding_winnende_Porsche911T_bekleding

Afbeelding 2. In de verte de winnende rode Porsche 911 T; wij deden de bekleding! (bron: Contented Apeldoorn)

Check hier het sfeerfilmpje, om een indruk te krijgen van de dag en de live bekleding:

Contact Lukkien Autobekleding

Meer lezen over het vak van meester autobekleder? We hebben er een blog over geschreven. Check de button.

Meester_Autobekleder_worden_vacature_opleiding_Lukkien_Apeldoorn