Auto aanpassingen

Bent u op zoek naar maatwerk aanpassingen in uw auto? Ervaart u klachten tijdens het rijden? Lukkien Ergonomie & Vervoer heeft kennis over ergonomie en specifieke aanpassingen. We zorgen ervoor dat u mobiel blijft, bijvoorbeeld door stoelverlenging of een rolstoellift. U wacht toch niet nóg langer?

Ik wil een aanpassing op maat

De beste autoaanpassing voor uw lichaam.

De autoaanpassingen van Lukkien Ergonomie & Vervoer houden u mobiel, zelfstandig en vrij in uw doen en laten. Onze bevlogen specialisten werken elke dag in de boeiende sector van ergonomie, vervoer, zorg en autobekleding. We beseffen ons als geen ander, dat bewegingsvrijheid een groot goed is. We werken daarom urenlang aan technische oplossingen voor onze klanten. Een lichamelijke beperking, handicap of andere fysieke belemmering, hoeft namelijk niet altijd te betekenen dat u niet meer de weg op kunt. Onze oplossingen worden in samenspraak met het CBR en de RDW gemaakt en goedgekeurd. Samen met u zorgen we ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Deze autoaanpassingen kennen voor ons geen geheimen

De werkwijze van Lukkien Ergonomie & Vervoer is in basis erg eenvoudig. Uw lichaam of uw wens is leidend. We ontwikkelen de benodigde oplossing op maat, om zo uw beperking de aandacht te geven die nodig is om weer ergonomisch verantwoord de weg op te kunnen. Wilt u zelf rijden of wilt u meerijden? Heeft u een lift nodig of een draaistoel? Wij stellen u praktische vragen om er voor te zorgen dat de autoaanpassing voldoet. Ergonomie, veiligheid en kwaliteit verliezen we daarbij nooit uit het oog. Met deze oplossingen hebben onze deskundigen dagelijks te maken:

  1. Handgas of segmentgas inbouwen
  2. Handbediening van de rem realiseren
  3. Gaspedaal links plaatsen
  4. Gaspedaal rechts opklapbaar maken
  5. Draaistoel in een personenauto installeren
  6. Draaistoel in een bestelauto maken
  7. Rolstoel instap combinatie inbouwen
  8. Kofferbaklift toevoegen

Staat uw gewenste aanpassing of innovatie hier niet tussen? Dan betekent dat niet dat we dat niet kunnen. We realiseren ook maatwerk voor uw eigen uitdaging. Onze autoaanpassingen zijn gebaseerd op bewezen oplossingen en voldoen aan alle (Europese) kwaliteitseisen die gesteld zijn. Leg ons uw situatie voor en we denken graag met u mee om u weer veilig en ergonomisch de weg op te begeleiden.

 

Contact opnemen