Bekledingsstoffen

Benieuwd welke bekledingsstoffen wij allemaal gebruiken voor de bekleding van een behandelstoel? We vertellen u er graag alles over, zodat u de juiste keuze maakt voor uw eigen stoel.

Vraag naar de mogelijkheden

Onze bekledingsstoffen kunnen tegen een stootje.

Lukkien Ergonomie & Zorg werkt alleen met de beste, sterkste en modernste bekledingsstoffen. Dit vinden wij belangrijk, omdat dit bijdraagt aan de kwaliteit van zorg, het comfort en gevoel van u en uw patiënt. De bekleding van de praktijkstoelen, de stoelen in de wachtkamer en behandelkamer trekken meer en meer de aandacht van de bezoekers. Deze moet dus goed zijn, hygiënisch ogen en vertrouwen wekken. Slijtageplekken, gaten of andere onvolkomenheden kunnen wij repareren en herstellen. Een nieuwe stoel is dus lang niet altijd nodig. De keuze uit ons hoogwaardige assortiment is ruim, bevat vele kleuren en de nieuwste materiaalsoorten. We verliezen uw huisstijl hierbij niet uit het oog! Persoonlijk en deskundig advies is bij ons ‘heel gewoon’.

Onze eisen voor uw kwaliteit!

Zorgvuldig en met de nodige precisie, hebben wij de wensen en eisen voor de te gebruiken bekleding geïnventariseerd. We hielden hierbij ergonomie, gemak maar uiteraard u en uw cliënt in ons achterhoofd. Uiteraard konden hygiëne, veiligheid en comfort hier niet ontbreken. En natuurlijk moeten de stoffen voor intensief gebruik geschikt zijn in een dynamische omgeving als de uwe. Een aantal eisen op een rij:

 1. Waterdicht
 2. Vlekbestendig
 3. Schimmel –of bacteriedodend
 4. Soepel en scheurvast
 5. Huidvriendelijk
 6. Uitstraling

 

Assortiment bekledingsstoffen

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, heeft Lukkien Ergonomie & Zorg de samenwerking gezocht met betrouwbare ketenpartners. Een aantal merken en materialen zetten we onder elkaar zodat u weet welke hoogwaardige materialen wij verwerken tijdens het bekleden of repareren van uw behandelstoel.

 1. Boltaflex
 2. Stamskin top
 3. Forbo Microseal
 4. Hornschuch Skai
 5. Ambla collectie
 6. Carmat kunstleder
 7. Niroxx

Om tot het beste resultaat te komen, gaan we altijd met u in gesprek over de plaats waar de behandelstoel komt te staan. Dit is namelijk doorslaggevend voor de materiaalkeuze. Leg ons uw uitdaging voor en we komen samen tot de beste oplossing!

Contact opnemen