Tandartspraktijk

Een scheur in de bekleding is niet hygiënisch! Wilt u advies over het bekleden van een tandartsstoel of wilt u uw stoelen laten repareren? Voor advies over of bekleding van uw behandelstoel komen we ook bij u op locatie. Onze experts luisteren graag naar uw verhaal en zorgen voor de beste stoel voor uw cliënten.

Vertel ons uw wens

Uw praktijkinrichting op maat bekleed

Lukkien Ergonomie & Zorg bekleed al decennia lang tandartsenstoelen en stoelen voor mondzorgpraktijken. We kunnen stellen dat wij dit vakwerk beheersen. Onze kennis, ervaring en toewijding voor het bekleden en repareren van behandelstoelen zorgt voor optimale ergonomische oplossingen. De eerste indruk die een bezoeker, cliënt of patiënt krijgt, moet comfort en vertrouwen bieden. Slijtageplekken of gaten in de bekledingen dragen hier niet aan bij. Lukkien Ergonomie & Zorg beschikt over een ruim assortiment van materialen, alle kleuren bekledingsstoffen en bovenal passie om zowel uw wachtkamer, koffiekamer als uw behandelkamer een perfecte uitstraling te geven.

Behandelstoel met comfort voor u en uw client

Goedkoop is duurkoop. Ons advies is om geen geld te besparen op de inrichting van uw praktijk. Dit gaat absoluut ten koste van de te leveren zorg voor uw patiënt. Lukkien Ergonomie & Zorg geeft advies op maat, zodat uw oplossing er altijd tussen zit. Ook voor het vervangen van een stoelhoes of gedeeltelijk opknappen van uw behandelstoel in uw praktijk kunt u bij ons terecht. We werken in opdracht van werken in opdracht van tandheelkundige aanbieders zoals Dental Union, Dental Partner, Dental Bauer Nederland en Henry Schein.

Vullingen en gaatjes repareren op ónze manier

Weinig mensen vinden het prettig om naar de tandarts te gaan. Om hen tóch een beetje op hun gemak te stellen voorafgaand aan de behandeling, helpt de professionele eerste indruk van uw praktijk. Wij helpen hierbij. Een greep uit onze diensten:

  1. Aanpassen van de bekleding van uw praktijkinrichting
  2. Vernieuwen van vulling, houtwerk of frameconstructie
  3. Optimaliseren van werkhouding en zitcomfort
  4. Op maat creëren van uw eigen gewenste oplossing
  5. Vulling vervangen door TEMPUR traagschuim
  6. Aanbrengen van extra steun zoals een lendesteun

Onze ergonoom kijkt met u mee en zorgt dat de praktijkstoel zó wordt, zoals u het in gedachten heeft. Proefzitten en testen is bij ons mogelijk en misschien zelfs wel een verplichting om het ultieme eindresultaat te bereiken. We maken gebruik van verschillende diktes, hardheden en soorten schuim. Ook voor langere behandelingen bij de tandarts of kaakchirurg, ondersteunt onze bekleding uw cliënt optimaal en comfortabel.

Wilt u uw praktijkinrichting aangepast hebben aan uw huisstijl of wilt u uw bestaande meubilair opnieuw laten bekleden? Neem dan contact met ons op. Onze specialist geeft u een deskundig advies op maat. Uw zorgvuldig aangepaste inrichting verbindt uw cliënten aan uw praktijk.

Contact opnemen