Lendesteun

Mist u die steun in de onderrug? Een instelbare lendesteun in de rugleuning is dé oplossing! Heeft u vragen over de inbouw of maatvoering hiervan of wilt u weten hoe een lendesteun in uw auto kan worden ingebouwd?

Voorkom rugklachten!

De beste lendesteun voor de ideale zithouding

Iedere rug is anders. Wij nemen uw persoonlijke verhaal en wensen als uitgangspunt, als we u een lendesteun willen adviseren. Een goede steun in de onderrug en zijdelingse steun, voorkomt lichamelijke ongemakken. Ook verstelmogelijkheden zijn belangrijk, zodat bij wisselende bestuurders alsnog optimale ondersteuning kan worden gegarandeerd. Een rugsteun – oftewel lendesteun – van Lukkien Ergonomie & Vervoer is luchtverstelbaar. Op die manier biedt onze oplossing uw rug, nek en schouders de juiste steun. De corrigerende werking zorgt voor een correcte en ergonomische houding. De lendesteun is zowel in nieuwe als bestaande autostoelen in te bouwen. Het inbouwen gaat in persoonlijk overleg met de uiteindelijke bestuurder van de auto.

Een actieve houding tijdens lange ritten

Bij Lukkien Ergonomie & Vervoer is de lendesteun qua bediening is in twee varianten te verkrijgen: elektrisch en handbediend. Aan u de keuze. Wij adviseren u hierin, zodat uw oplossing altijd wordt zoals u dit wilt. Het is ook mogelijk om bij ons een massagesysteem te laten plaatsen in uw autostoel. Dit systeem wordt geleverd met vier luchtkussens. Uiteraard monteren wij deze oplossing in uw auto en zorgen voor een perfecte inbouw. Een actieve houding tijdens het rijden is het resultaat. Dit werkt preventief, voorkomt klachten als rugpijn of schouderpijn en zorgt voor een optimale zithouding. De lendesteunen bij Lukkien Ergonomie & Vervoer zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Profiteer van ons persoonlijke steuntje in de rug

De lendesteunen van Lukkien Ergonomie & Vervoer zorgen voor de bestuurders van een auto of ander vervoermiddel, voor de benodigde verlichting en ondersteuning. We bouwen de steun in in de stoel en zorgen daarbij voor de juiste hoogte en ondersteuning in de onderrug. Wij bieden lendesteunen voor ieder type auto, van klassieker tot bestelwagen. Ook letten we erop dat de steun mooi wordt ingepast in uw interieur. Het oog wil immers ook wat. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen auto en voorkom klachten!

Contact opnemen