Autostoelen

Rugklachten? Wij maken stoelen op maat! Wij werken met ASS, Scheel en Recaro autostoelen en adviseren u er graag over. Hierbij meten we een stoel aan, zodat u helemaal klachtenvrij in uw autostoel zit! Wij gaan uit van uw persoonlijke en lichamelijk zitprobleem.

Dit wil ik ook!

Autostoelen op maat gemaakt

Bij Lukkien Ergonomie & Vervoer kunt u uw autostoelen op maat laten maken. Professioneel, kundig en betrouwbaar. Comfort, een gezonde pasvorm, ondersteuning van uw rug, armen en benen zorgen ervoor dat rugklachten of pijnklachten niet kunnen ontstaan. De wervelkolom, spieren, banden en gewrichten krijgen het tijdens een lange rit namelijk aardig voor de kiezen. Onze kennis omtrent ergonomie passen wij toe, om de beste autostoel te maken die ook nog eens AGR-gecertificeerd is. Als hiervoor persoonlijke aanpassingen nodig zijn, dan kunnen wij die ook realiseren. Geen lichaam of klacht is hetzelfde. Daarom krijgt iedereen bij ons persoonlijk advies en de persoonlijke begeleiding die nodig is voor de meest kwalitatieve oplossing.

 

Pijnvrij achter het stuur

Tijdens lange autoritten is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de rug voldoende ondersteuning krijgt. Ergonomen en fysiotherapeuten adviseren daarom regelmatig de stoelen van Lukkien Ergonomie & Vervoer. We werken samen met bijvoorbeeld Gelre ziekenhuizen, UPS, Liander en Alphabet Nederland B.V, die bekend staan om hun lange en intensieve autoritten. Onze stoelen – die in verschillende kleuren en maatwerk stoffen kunnen worden geleverd – ondersteunen uw lichaam perfect. We hebben uitgebreide kennis van Recaro, ASS, Scheel, ISRI en Grammer. De professionele rugkussens en lendekussens die wij gebruiken, zijn van topkwaliteit materiaal en worden op maat in de stoel verwerkt. Verschillende ruglengtes, breedtematen en vormen zijn beschikbaar in ons standaard assortiment autostoelen. Bij het aanmeten van uw persoonlijke autostoel, letten we bijvoorbeeld op de ideale rughoek, de afstand tot het stuur, de stoelhoogte en uiteraard uw eigen lichaam. Geniet en profiteer van vele klachtenvrije kilometers, met de oplossingen van Lukkien Ergonomie & Vervoer!

Contact opnemen

A.S.S. 603 S

Deze stoel is leverbaar in 3 ruglengte maten en is geschikt
voor personen met een middelgroot tot groot postuur.

Lengte van 170 t/m 185 cm.

Prijs en informatie