Vrachtwagenstoelen

Is uw autostoel uw werkplek? Zorg dan dat die ergonomisch in orde is. Wij maken stoelen op maat of reconditioneren de originele stoel. Wij werken met ASS, Scheel en Recaro autostoelen en adviseren u er graag over. Wacht dus niet langer!

Ik wil advies

Hoog zitcomfort door de beste vrachtwagenstoel.

Vrachtwagenstoelen moeten worden gezien als de werkplek van chauffeurs. Uren, dagen, soms weken zitten beroepschauffeurs op deze plek. Tijdens deze lange en intensieve ritten is het van belang dat het lichaam goed wordt ondersteund. Een professionele autostoel helpt hierbij. Het voorkomen van klachten aan bijvoorbeeld de rug, schouders of nek is erg belangrijk. Lukkien Ergonomie & Vervoer heeft kennis van de combinatie ergonomie en vervoer. Daar komt nog eens bij dat we al jarenlang actief zijn in deze branche. We weten wat chauffeurs nodig hebben! Wij kunnen de vrachtwagenstoel of zitting op maat instellen, repareren, onderhouden, voorzien van persoonlijke instellingen óf zelfs voorzien van comfortabele verwarming, zodat u gezond en prettig de weg op kunt. De mogelijkheden voor uw chauffeurs zijn grenzeloos.

Montage, advies en ontspannen op pad

Traploos instelbare demping, goede horizontale vering en de juiste afstellingen zijn belangrijk bij chauffeursstoelen. Vaak ontbreekt voldoende kennis van ergonomie of kennis van het menselijk lichaam, om de juiste oplossing te vinden. Daarom worden chauffeursstoelen bij ons voor u op maat gemaakt en zelfs voorzien van individuele verstelmogelijkheden. Verstellingen in de stoel voor zitlengte, hoogte, zithoek, lendesteun of schouder behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Dit om een perfect passende stoel voor ieder persoon aan te meten. Heeft u een lichamelijk klacht of ongemak? Deel deze dan met onze deskundigen, zodat de stoel hierop kan worden aangepast. Zo kunt u veilig en met de juiste houding in uw stoel, de kilometers maken die nodig zijn voor uw beroep.

De vrachtwagenstoelen van Lukkien Ergonomie & Vervoer worden gemaakt, met behulp van de meest modernste technieken. Vraag naar de opties die voor uw vrachtwagenstoel mogelijk zijn. U krijgt een passende oplossing en een eerlijk advies.

Contact opnemen