RECARO ReHa kinderstoelen

Veilig de weg op met uw kind, dat is toch wat u wilt? Lukkien Ergonomie & Vervoer heeft kennis over i-Size normering en heeft antwoord op al uw vragen. Bent u op zoek naar de beste kinderstoel voor in de auto? Vraag onze experts naar de mogelijkheden en ga veilig op reis.

Vind hier uw kinderstoel

De beste kinderstoelen voor in elke auto.

Een professionele kinderstoel zorgt ervoor dat u samen met uw gezin, veilig en betrouwbaar de weg op kunt. De taak van de kinderstoel is het zorgen voor een beschermende omgeving en goede ondersteuning van uw kind. Onze Recaro kinderstoelen voldoen aan de strengste en nieuwste normen binnen de auto-industrie (de ECE-R129 oftewel i-Size normering).

We zorgen ervoor dat de kinderstoel goed past bij de lengte van uw kind. Het gewicht van uw kind is niet langer de maatstaf. Daarnaast zijn de kinderstoelen van Lukkien Ergonomie & Vervoer uitgebreid getest, makkelijk te bevestigen en eenvoudig in gebruik. We maken gebruik van hoogwaardige materialen. Veiligheid, ergonomie, comfort en kwaliteit zijn de kernwaarden van onze deskundigen bij het adviseren van de beste kinderstoel. Leg ze gerust uw persoonlijke situatie voor en ontvang advies van een ergonomie specialist!

Extra comfort én een persoonlijke touch

Lukkien Ergonomie & Vervoer zou Lukkien Ergonomie & Vervoer niet zijn als we niet nét dat beetje extra voor u willen betekenen. Naast de uitgebreide kennis en ervaring die we hebben over regelgeving en normeringen, zorgen we ervoor dat uw eigen kind de beste ondersteuning krijgt die mogelijk is.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld extra schuimdelen in de zitting te plaatsen of een extra ingebouwde fixatiegordel te realiseren. Een stevige, ergonomische en veilige zit in de auto is dan het resultaat. We behandelen uw wens altijd met de grootst mogelijke persoonlijke aandacht, zodat de inbouw in uw auto specifiek op maat gemaakt wordt. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. We helpen u en uw kind graag veilig op weg.

Contact opnemen